Hartelijk welkom

iPad Rewrap Eco Friendly Hoes Roze

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

Normale prijs: € 24,90

Aanbiedingsprijs: € 16,90


Snel overzicht

Een iPad hoes met een strak design, goede kwaliteit en 100% ecologosch!

iPad Rewrap Eco Friendly Sleeve Roze

Meer afbeeldingen

  • iPad Rewrap Eco Friendly Hoes Roze
  • iPad Rewrap Eco Friendly Hoes Roze 1
  • iPad Rewrap Eco Friendly Hoes Roze 2
  • iPad Rewrap Eco Friendly Hoes Roze 3

Details

Een combinatie van design, kwaliteit en milieuvriendelijkheid is deze roze iPad Rewrap hoes.

Vandaag de dag is bewustzijn van het milieu een van de meest besproken onderwerpen in de hedendaagse samenleving. Termen als “Cradle 2 Cradle”, “de Ecologische voetafdruk” en “Recycling” zijn de termen die de meeste mensen dan ook bekend in de oren zullen klinken.

Geheel conform de hedendaagse milieuvriendelijke richtlijnen is deze roze Rewrap iPad Eco Friendly hoes ontwikkeld. De hoes voldoet aan alle milieuvriendelijke regels vandaag de dag en door het extreem duurzame karakter is deze iPad hoes dan ook perfect geschikt voor de milieufreaks vandaag de dag! Enkele unieke kenmerken van deze roze Rewrap iPad Sleeve zijn:

-    Wol van 100% biologisch gehouden schapen,
-    Geverfd zonder giftige stoffen,
-    Naaigaren van ecologisch katoen,
-    Gestanst logo om materiaal te besparen,
-    Productie in Nederland.

Rewrap gaat zelfs zo ver dat de sleeve door de 100% milieuvriendelijke productie na gebruik zal veranderen in compost in plaats van afval en zo volledig op kan lossen in de natuur! Hoe ecologisch wil je het hebben?! Ook worden de hoezen geproduceerd door gehandicapten in een speciaal atelier, waardoor wordt bijgedragen aan de ontwikkeling en ontplooiing van deze gehandicapten.

Bovenstaande unieke product- en productiesamenstelling heeft in 2011 zelfs gezorgd voor een nominatie als duurzaamste merk in Nederland.

Kies daarom voor deze roze Rewrap iPad Sleeve en onderscheidt jezelf op de meest milieuvriendelijke manier! De rewrap hoezen zijn geschikt voor alle iPad modellen.